KUVAGALLERIA

Kuvia erikoismaalauksista, savitöistä ym.

Kuvagalleria

    

Kynäruisku ja sivellin

 

Tämä kitaratyö toteutettiin niin, että kitara jatkuu kolmella seinällä. Pohjat on tehty siveltimellä ja viimeistely kynäruiskulla.

Työ on noin 1,35 m leveä ja on maalattu suoraan seinään. Pohjat on myös siveltimellä ja viimeistely kynäruiskulla.

Tämä upea moottoripyörä kuuluu rokkimimmille, jolla on olemuksessaan ripaus prinsessaa. Tästä tuli idea kruunupäisestä kallosta ja pinkeistä liekeistä.

Kuva auton konepellistä

Kuvat metsäkoneeseen

Mallikuvia, jotka voidaan toteuttaa esim. autoon.

 

Tämä kuva on pelkästään mustalla toteutettu kynäruiskutyö

Tähän kuvaan on tehty pohjat kynäruiskulla ja pienet yksityiskohdat siveltimellä.

    

Vuoseerausta

-Peilit maalattu paneeliin

Tapetointia

 

Tapetointia, Harkkojäljitelmä, myös kaappi maalattu 

Illuusiomaalausta

 Tässä on kyse illuusiomaalauksesta. Metalliovi on saatu näyttämään vanhalta puuovelta ja kaikki muukin on maalaamalla aikaansaatua harhaa. Harkot ovat tehty seinätasoitteella ja maalilla.

Tämä on grisaillemaalauksella toteutettu illuusiomaalaus, jonka ympärillä on muumiojäljitelmä. Lattiassa on myös kivijäljitelmää.

Jotta saisi huoneeseen elävyyttä, ei aina tarvitse maalata valtavia määriä. Pieni juttu voi tehdä jo ihmeitä. Lautasta ei ole, vaan koko esine on maalattu suoraan seinään. Ekologista tavaran keräilyä!

Tässä on koko keittiön seinä maalattu näyttämään kuin se olisi koottu ruosteisista pellin palasista. Seinä on lopuksi lakattu, jotta se kestäisi hyvin pyyhkimistä.

 

 

Kivijäljitelmä:  Tämä keittiön seinä on toteutettu perinteisellä kivimukaelmatekniikalla. Tulos on elävä, mutta rauhallinen. Tämä lakattiin myös lopuksi:

                                                                                                

Muraalimaalaus

Kuva on seinämaaleilla ja pelkällä siveltimellä sekä töppärillä toteutettu suoraan seinälle.

 

Efektimaalausta

 

 

-riepurullausta

 

 

Sablonimaalaus

Lattiaa ei pidä unohtaa oivallisena koristemaalauspintana. Tämän toteutin lattiamaaleilla ja sablonityönä. Viimeisteltynä on kymmeniä metrejä viivaa.

Seinän alaosassa on viivamaalauksella aikaansaatu harha paneelista ja peileistä, yläosassa on grisaille-tekniikalla maalattu klassinen koristemaalaus